Η Εταιρεία

Σχετικά με την Vagio Agrofarms

Η Vagio Agrofarms είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και βρίσκεται στον Άγιο Μάμα, ένα παραθαλάσσιο χωριό της πανέμορφης Χαλκιδικής. Η ενασχόληση της οικογένειας με το ελαιόλαδο, ξεκινά από πολύ παλιά ,  από τα λίγα αρχικά λιόδεντρα που φύτεψαν με τα χέρια τους οι πρόγονοι μας στην εύφορη γη μας. Η αγάπη για τον εκλεκτό καρπό πέρασε από γενιά σε γενιά και  η παραγωγή εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου  έγινε οικογενειακή  παράδοση.

Θέλοντας αυτό το δώρο των αγρών μας να γίνει γνωστό σε όλο τον κόσμο, δουλεύουμε καθημερινά με το ίδιο μεράκι , με τις ίδιες αξίες και πάνω από όλα με σεβασμό στο λιόδεντρο, το αναπόσπαστο αυτό κομμάτι της Χαλκιδικιώτικης φύσης.

Τυποποίηση

Η εταιρεία μας , έχοντας ως μέλημα της την συστηματική παρακολούθηση και επιμέλεια των ελαιώνων  , σε συνεργασία με κορυφαία ελαιοτριβεία και ακολουθώντας ειδικές συνθήκες έκθλιψης εν ψυχρώ,  εγγυάται για την παραγωγή του εκλεκτού Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου . Η τυποποίηση του ελαιολάδου και της βρώσιμης ελιάς  στις  εγκαταστάσεις μας , σύμφωνα με τους κανόνες HACCP , αποτελεί για εμάς την ολοκλήρωση της επιτυχημένης πορείας του ελαιοκάρπου ,από τον αγρό τον καταναλωτή.

Με την ίδια επιμέλεια και φροντίδα , αναλαμβάνουμε και την τυποποίηση των δικών σας προϊόντων .